kde jsi lásko ??

kde jsi lásko ??

Anotace: raději nečíst....

slunce zas za obzor se sklání
a smutné půjdou oči spát
aby zas zítra,znovu po klekání
nechali si o lásce zdát

přivřu oči,slyším slůvka tichá
líbezná melodie kolem zní
to naděje do dlaní dýchá
a láska tiše kráčí s ní

přišla jsi,lásko milovaná
já zase cítím dotyk tvůj
tisíkrát chtěná,proklínaná
a ze rtů splývá nechodˇ stůj...
Autor oli, 23.06.2005
Přečteno 369x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nic hezčího někdy není, než-li večerní snění o něčem krásném, čeho je v srdci moc a o lásce pro radost.

20.10.2005 17:51:00 | grázlík

Jak jsi to dělal,žes mi proplouval?

13.09.2005 09:59:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí