Ulice v Dillí

Ulice v Dillí

Anotace: Hrozně bych chtěla cestovat a když nemůžu tak si to aspoň představuji a takhle to pak vypatá hozené na papír...

Roztančené sukně
a z šálů vodopád
barevné kaskády
rozesmátých hlav

splývavá sárí
a jiskra v pohledu
koření všeliké
v pytlích z lnu

placky na ohni
a dusno od Slunce
zaprášené nohy
indických dětí.
Autor hajena, 23.06.2005
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí