Sebeovládání

Sebeovládání

Anotace: ..Jo, Buh vi...

Rozklepané pohyby,
ústa, co se zastaví, když mají se smát..
zavražděné velryby,
auto, co chce brzdit, ale noha zustavá stát.

Proč člověk v daných chvílích chyby dělá,
ač horlivě připravit se chtěl,
proč láska lidi mění, on a ona bude smělá..
teď pevně měl stát, i když se rozbrečel.

Ruce mám za zády a jen sčítám,
slzy těch zklamaných, kolik by jich asi bylo..
lituji hrubost a násilí, už v tom zas lítám..
bez utrpení by nám tu však děl...ubylo-neubylo?
Autor forever, 28.01.2008
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: Megalo'R
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí