My

My

Anotace: Snažim se přivolat to co neni myšlením na to jako když to je :)

Objímáš mě vzdálenými světy
Ještě o tom nevíš
Ale beze slova, věty
Brzy otevřeš oči a uvidíš
V sobě ukryté věčné světlo
Jímž jsem vždycky byla
Ztrácíme se do sebe, naše teplo
Pohlcuje jak jedno naše těla
Tak přestaň se bát
Zbourej tu zeď
Svým jemným dechem, navždy
Tolik si toho můžem dát
Minule, příště, teď
Spojují se naše hvězdy
V jedno třpytící se bytí
Mezi nekonečnými světy
Autor just me, 28.01.2008
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: Impardonnable, maena, jitro
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dokonalé souznění

29.01.2008 07:56:00 | jitro

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí