Mamince

Mamince

Anotace: Už se nikdy nevrátí, co jednou promarníte.....

Maminko Milá,když na vše vzpomenu si,
tak se i v duchu stydět musím,
vždyť já Tě tolik zlobila,
někdy tak málo si Tě vážila.

Vzpomínám stále na ty časy,
kdy česala jsi moje vlasy
a také moje moldánky,
když jsi mi pletla copánky.

Maminko Drahá ,už dávno nejsem holčička
co maluje si srdíčka,
mé vlasy nezdobí se copánkami
a Ty, má Drahá Maminko ,už tady nejsi s námi.

Jak ráda moje Maminko ,bych složila Ti hlavu do klína,
však zbývá mi jen vzpomínat.
Na Tvoje čelo ustarané,
na tvé smutné oči ,když jsme zlobili,
když jsi nás o něco požádala a my řekli " až za chvíli".

Už je to mnoho let,Maminko, co jsi nás opustila,
bylo to tak náhle,
že ani nevím ,zda jsi mi všechno odpustila
a i když neslyším Tvůj dech ,
stále Tě nacházím ve svých snech.
Autor Solledat, 29.01.2008
Přečteno 821x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, WhiteSkull, jedam, excited
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc moc krásná.

29.02.2008 02:26:00 | labuť

to znám velmi dobře....1*

29.01.2008 02:06:00 | jedam

Silná báseň...moc...
Tak osobní, až mi bylo stydno si jí číst...a tak dojemná, až mám po těle "husí kůži"...

29.01.2008 01:45:00 | Silesian

Děkuji...

nemám více slov.. jen děkuji.. pomohlo mi to hodně věcí si uvědomit.

29.01.2008 00:51:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí