výkřik ticha

výkřik ticha

chci uniknout z tohoto světa
před jeho bolestí se skrýt
vzdálit se jeho pohledu
někde daleko potichu žít

nevnímat strach a úzkost
zklamání z činů
nevnímat tlak ze všech stran
nevnímat bolest vnitřních ran

nechci vidět, co se kolem děje
nechci vnímat to všechno,
co ostatní přehlížejí
nechci vidět, jak se člověk směje
/studeně a neupřímně/

přejít přes hranu zloby
přeskočit hlubinu nejistoty
/vracím se snad do samoty?/
nelze to popsat slovy

hlava se mi plní
smutnými myšlenkami
chce se mi brečet

vypsat se ze všeho
osvobodit se
zkouším to, ale
vzdávám se

svět nebude lepší
lidé nebudou lepší
nic nebude…
Autor dream in emptiness, 29.01.2008
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: JohnyD., Agniezka, lucajda89, WAYWARD, už ne pernikova princezna, Bíša, Zayo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bude lépe,uvidíš

17.02.2009 00:04:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí