drobnůstky

drobnůstky

Anotace: mnno docela nová básně napsaná ve školní lavici při hodiny latiny

Asi přes oči máš pásku
Že nevidíš tu cházku
Že nevidíš tu směť drobných potvůrek
Mám pocit že maj asi v zadku motůrek
Hned jsou tady a hned jsou tam
Víš co jsou se jasně ptám
Nevíš?
Já se divim , že nevidíš věci pro který je dobrý žít
Když jsou tady blíž a blíž
Víš jak se jím říká?
LÁSKA
Autor drew, 23.06.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí