Leží to v prachu..

Leží to v prachu..

Anotace: ta není moc veselá... ostatně jako já..

.
Dívám se na střechy světa,
kde stávali jsme spolu,
tam, kde stačí jedna věta,
jen krok, skočit dolů..

Jenom krůček malý,
a pak chvilka strachu,
to, co jsme si dali,
leží tu teď v prachu..

Leží to v prachu cesty
a čas nám po tom šlape!

A co ještě zbylo
z naší skromné lásky,
ve strach se obrátilo
-lká bolestnými hlásky..

Dívám se na střechy světa
a hledám zapomnění,
už stačí jen jedna věta,
a co bylo, rázem není..

Leží to v prachu cesty,
a jen jeden z nás to chápe..
.
Autor Euka, 23.06.2005
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí