....nevzdávej se..../bojuj.../

....nevzdávej se..../bojuj.../

Anotace: ........

počítej pády
bolesti
zklamání...
.
.
zapomeň na sny
/tak krásný/
na svoje neřesti
...

možná všechno
bude zase dobrý
.
a ty budeš pozoravat nebe
tak dokonale modrý
.
/tvýma modrýma očima.../
.
.
proč si někdo myslí
že tě dokonale zná
a právě teb ti tak moc ublíží....
.
proč se stalo to,co se stalo
proč smrt si tě z blízka prohlíží
...

proč pořád dokola
.je jich zkurveně moc.

a teďkon sama
vs.
zoufalost
.
.
a tak
i když je život někdy těžký
a i když jsou v něm někdy tesky
tak věř mi prosím
že je život fajn
-někdy se ti přeci krásný sny zdaj....
.
.
tak bojuj s tím
jsi silná a já tě dobře znám
...
.
jsi moje statečná holka
a já si vždycky vážila,že tě mám...
.
.
ty blbko moje milovaná...

...musíš tu ještě zůstat s náma...

/nebo alespoň se mnou../
.
.
Autor LisSe, 29.01.2008
Přečteno 385x
Tipy 13
Poslední tipující: B.a.r.b.a.r, Naracca, 0-0, Bíša, meganek, excited, Simísek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty si takovej můj koblížek.......XD

29.01.2008 20:34:00 | Naracca

nice

29.01.2008 16:46:00 | Marteline

:-*

29.01.2008 11:37:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí