Teď

Teď

z rohu do rohu
loutka osudu
mátožně vláčí
nohu o nohu

mohu? nemohu?
v očích se zračí
provaz? rohypnol?
zabít tupý bol
kodynal stačí
taky alkohol

troska ubohá
z kouta do kouta
sere na Boha
jde tu o pouta
řetěz depresí
nelze odpoutat
což takhle roztít jej
žiletkou???
Autor Honzeek22, 29.01.2008
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: Lenni, fuu, jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ono i (ne)řešení má svůj smysl...

05.05.2008 14:39:00 | fuu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí