Pro TEBE

Pro TEBE

Anotace: Pro tebe,Kamile...

Nevím,co bych ti chtěla dřív říct,
mám toho na srdci trochu víc.

Ty víš,že tě miluju,víš jak moc.
Jsi moje všechno-můj den,moje noc.

Možná jsem ti to tehdy řekla moc prudce,
jenže víš ty vůbec jak mi bušilo srdce?

Proč nevážíš si toho,co jsem ti chtěla dát?
Nemůžu o tebe dál usilovat,musím se tě dobrovolně vzdát.

Naše cesty se jen na maličkou chvíli,na pár let propletly,
jenže teď oba víme,že je čas na to,aby se zase rozpletly.

Milovala jsem na tobě všechno-tvůj úsměv,tvoje vlasy,
a hlavně tvoje oči-to nejcennější co máš-asi.

Z tvých pohledů jsem Kamile prostě žila,
díky tvým očím jsem žila ve světě,ve kterém jsem jen snila.

Snila jsem vlastně jen a jen o tobě,
nikdy bych nevěřila,že tím škodím vlastně jen sobě.

Nikdy nezapomenu na tvý oči zelený,
ale ani na to,že místo srdce nosíš kamení.

Přeju ti jen jednu věc-buď šťastný,
pak i tvůj život bude krásný.
Autor nikolka.palousek, 23.06.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí