Promiň

Promiň

Anotace: Promiň, za vše.

Promiň, že chtěla jsem víc,
když nemohl jsi dál jít.
Promiň, že chtěla jsem lásku mít,
když nemohl jsi dát víc.

Promiň, že nedokázala jsem pomoc,
když měl si všeho dost.
Nemám nic, ale chtěla jsem moc.
Promiň, že nechala jsem tě být,
když chtěl jsi konec mít.

Promiň, že vyhodila jsem tě dveřmi,
promiň, že říkám věř mi.
Promiň, že dívám se vstříc světu,
promiň, že říkám tuto větu.

Nechápeš mě? Nech to být.
Vždyť zítra nastane nový svit.

Promiň, že chybu chci napravit slovem,
když nutnost je lovem.

Promiň, že jsme jiní,
ačkoliv nikdo není viný,
že anděle v nás jsme pohřbili,
když lásku jsme pozbyli.
Autor xhil, 29.01.2008
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Marteline
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ale za takovouhle hezkou báseň by nebylo težké odpustit ;)

20.07.2008 00:05:00 | Sabian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí