Wigi

Wigi

Anotace: pro mou kamarádku Vendulku kterou mám rád :-*

Miluji svět je na něm Láska,
jen doufám že neni to maska.
Miluju místa kde ziju, tu cistou vodu kterou rád piju.
A mam rád Vyškov a kdo ví proč zrovna to město??
Neni tam moc hezky,
ale přesto zije tam osoba kterou mám rád,
kterou já ctím a jsem s ní kamarád.
Nosí jméno Vendulka má krásný očička,
taková malá, velká Bambulka, je to má kocicka
Autor filipika, 29.01.2008
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen jednu věc bych Ti vytknula... a to tu, že Ti nepatří tahle bambula:-P

03.02.2008 16:54:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí