Roky Letí

Roky Letí

Anotace: Stárneme umíráme každým dnem, tak to jediné co chci říct je: KLID HLAVÁM VŠEM

Kdisy neni ted,
je to jenom změť minulosti, dávné doby,
říkáme si co by, kdyby.
Ale bacha na to! Tyto slova,
dávají nám podmínky znova, ke kradení mnoha času, vzpomínek na tu krásu, dávných časů.
Sedíš v rohu bez rozchvění hlasu v domnění, snad v přesvědčení,
ze to staré už tu není.
Doufáš že je to jen bdění.
Ale realita, krutá bytost, její sestra, znáš ji! Lítost.
Neni to moudrost ani chytrost.
Někdy se to zdá jak pitomost.
I když nevěříš svým uším, co ti říkám.
Já to tuším, tak též mi schází par let,
ale co tu říct chci, nezhrnu do několika vět.
Blo by jich asi sto pět.
Za celý svět co nyní stárne,
Hlásám vsem tech par vět.
Že vaše ruka rokem slábne, slunce zhasne, bude chladné.

Ale žádné životy nejsou marné.
Autor filipika, 29.01.2008
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale realita, krutá bytost, její sestra, znáš ji! Lítost
***Víš proč to sem dávám:)***

03.02.2008 16:55:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí