Nesmrtelnost

Nesmrtelnost

Anotace: Jak ničivá může být nesmrtelnost

1) Tisíce let jsem spal,
pod nánosem špíny krvácel,
do rukou ďábla své srdce dal
a pak se do propasti zkácel.
Vždy jsem měl chaos v hlavě,
ovládat svět šlo tak hravě.
Teď upadám.......

Ref.: Křičím,
tak daleko od života,
řetězy řinčí,
nechci být ztracený,
v rukou smrti pohlcený,
Znovu umírám, křičím.....

2) V zrcadle vidím svůj odraz,
očim prorůstá strach,
kreslím do sebe obraz,
šedou nanáším prach.
Sláva, zlo, moc,
jsem pán tmy-jak černočerná je noc.
Obelhal jsem svět věčností,
skryl pod svou kůži všechny ctnosti.
Náhle znovu umírám....

Ref.)

3) Zůstaň se mnou,
ty zrůdo z nočních můr,
po zdech plísně se pnou,
mrtvých plný dvůr.
V koutech můj odraz na spasení čeká,
moji duši šepot kosy leká.
Jsem nesmrtelný,
moje strachy se ve skulinách rozplývají,
chci být zase volný,
v krvy vzpomínky lehce se rozlívají.
Hrůzou křičím...

Ref.)

4) Stíny střídají se v temnotě,
odevzdávám se prázdnotě.
Kde jsou hrdinové?
Kam zmizeli králové?
Pouze na zdi tikají ručičky hodinové.
Kosti se prolamují,
kapky slz mrtvoly lemují...
Umírám....

Ref:)
Autor Netopyri-kralovna, 29.01.2008
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí