Denisiny návykové vlasy

Denisiny návykové vlasy

Anotace: ...

Dlouhé vlasy barvy medového jedu
mají mě v moci (jako kocour) tiše předu.
Prohrábnout je tlapkou svojí,
to za pokus jistě (na 100%) stojí.
Jak vlní se a v denním světle hází šajny,
dostane Tě víc, než (šňupat) nějaký lajny.

Přivonět a cítit i jak šimrají v obličeji
není zdaleka jediné, co od ní (chlapi) chtějí.
Ač nejsem poeta, tak snad ani dobytek,
když bych chtěl (na hraní) nejen ty vlasy,
ale i ten zbytek.
Autor Oto B., 29.01.2008
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: Dota Slunská, Grafomanická MIA, Bžunda, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

27.07.2008 15:44:00 | Dota Slunská

Ale fakt, Koňo má vlasy lepší než z reklamy na Pantene:)

21.06.2008 14:21:00 | Grafomanická MIA

ST za nápad a myšlenku, ten konec mile překvapil.

29.01.2008 18:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí