Neříkej

Neříkej

Anotace: co k tomu říct? jen takové zamyšlení

Nikdy mi neříkej, že víš, jak se cítím
Nikdy mi neříkej, žes viděl můj osud
Když padající hvězdu do rukou chytím
Když někdy v bouřce pod velkým stromem stojím
když běžím rychleji než kdykoliv dosud
Když se vždy v noci v posteli potmě bojím
Když držím ruku nad plamenem svíčky
Když v zimě v řece plné ledu plavu
Když stoupám žebříkem bez jediné příčky
Když přes rozpálené uhlí přejdu bosá
Když chodím vodou nahoře po splavu
Když mi do očí hází odlesky kosa
Když mi Večer šeptá do uší "dobrou noc"
Když mi pohrabáčem pálíš cejch na čelo
Když už není žádná šance jak mi pomoct
Když se sama kosou konečně rozmáchnu
Když smrti se mi smaotné zachtělo
Když oponou na druhou stranu propadnu
Neříkej, že víš, jak mi je
Autor branwen, 29.01.2008
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Walentine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí