...

...

Anotace: Přeberte si to jak chcete. Vlastně to nestojí ani za čtení.

Jsme pouze loutkami
Na velkém jevišti
/Jevišti jménem svět/
Hrajeme pohádky
Taháme za provázky.
Zpíváme písničky
/Nedávaj smysl/
O lásce, krásném světě,
No fakt jak v té pohádce.
O lásce??

Co je láska??
Neví nikdo…
Kdo na to přijde??
Kdo bude ten prvý??
Další nešťastný??,
co chtěl poznat lásku…
Autor MiaaWei, 29.01.2008
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí