Podej mi ruku!

Podej mi ruku!

Podej mi ruku
a pojď ke mě blíž
a třeba si vymýšlej
že o mě sníš.

Obejmi mě
a předstírej lásku
tuhle tu budoucnost
dala jsem v sázku.

Dívej se na mě jen přes
skrz zrcadlo
a stále si vymýšlej,
že tě to napadlo.

Milovala jsem Tě
jako celou bytost
a každičkým dnem
cítila tu lítost ..
Autor zajicek.vjamce, 29.01.2008
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí