Proč

Proč

Anotace: ...ti co mě znají, pochopí...

Ptáš se mě proč a koukáš do země
Nevím,
snad nevěřím už ani ozvěně...

Něvěřím už ani sobě,
nevěřím nikomu,
a proč měl bych tobě?

Říkáš že už bude dobře,
že nám bude krásně.
Hovno...
Dál píšu tyhlety básně...

Řádky plné bolesti a vzteku..
Ne..
Ty se nedočkáš mýho breku...

Pro tebe je škoda ronit slzy,
osudu už zbíhají se,
na tebe sliny...
Autor Vain Hope, 29.01.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Liquid vamp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí