Sigurd

Sigurd

Anotace: Je to o mě, o Sigurdovi. Na památku a taky na truc.

Znal jsem čestného muže,
i jeho sny s velikou nadějí.
On trhal svojim láskám růže,
věřil, že jeho srdci prospějí.

Láska bolí, to ví dávno,
však přátelství ho zachrání.
Dneska není býti radno,
stát se někým v ústraní.

Přátelství je vážnou nemocí,
kterou ze dne na den vyléčí.
Jemu už vážně není pomoci,
dnešní noc tu celou probrečí.

Je prý naivní snílek,
co zradil svoje přátele.
Čtyři roky krásných chvilek,
během hodiny jsou zpuchřelé.

Všechno co kdy prožili,
hodí rychle za hlavu.
Ale kdybyste ho složili,
on platí celou oslavu.

I dnes má své sny,
které navždy bude chránit.
A tomu kdo to nepochopí,
nikdy nemůže bránit.

Ale nechejte ho na pokoji!
Prosím odpusťte těm "zázrakům".
Tohle přátelé si nedělají.
A modlete se k oblakům.
Autor Sigurd II., 30.01.2008
Přečteno 334x
Tipy 9
Poslední tipující: ejwo, excited, Radushka, Psavec, Ahimsa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nazdar Pode ty si nějaký rozpolcený, ale v básních ti to jen prospívá:)

15.02.2008 20:08:00 | ejwo

:o) .... není co dodat

14.02.2008 07:06:00 | mamina

Parada...I like ya, buddy :) Don´t worry be buddhist :)

30.01.2008 10:59:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí