Hynoucí slova

Hynoucí slova

Anotace: ...

Jak chtěl bych stát s tebou opět na schodech.
Jak chtěl bych tě hladit po tvé tváři.
Jak chtěl bych tě políbit a dívat se, jak úsměv ti září.
Jak já chtěl bych zažít všechno znova,
říkám, ale stále jen hynoucí slova.
Miluji tě
Autor drevenymuzik, 30.01.2008
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, dream in emptiness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí