Pocity

Pocity

Anotace: Pro Michala...mou dávnou věčnou kamarádskou lásku...

Chci jen říct, jak je to těžké
když srdce se zastaví
tvou lží
nejlepší můj přítel
tos byl
věřila v tebe jsem celá
a naše láska?
vymizela

Jak věřit Ti mám další časy
uvrhls mě do nejtmavší
do nejhlubší
do největší
pasti?
nevím, jak cítit se mám
láska mě opouští
život mě opouští
tys mě opustil...
ne neopustil
zradil

Nebudu hledat dál
člověka
který mě miloval
já dávno ho už našla

je to Bůh
Autor Suzan, 30.01.2008
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: kejtyyy, Sigurd II.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky mě zradil kamarad,kvuli jinym kamosum...

01.02.2008 19:20:00 | kopr

Já taky přišel o jedno pevné přátelství...

30.01.2008 12:57:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí