můj strach...

můj strach...

Anotace: pořád se něčeho bojím...

Psala jsem a krásně se mi psalo
a v duchu jsem se s Tebou radila,
že stojíš za mnou se mi zdálo.
Přesto se bojím, že jsem zradila
a že jsem špatně hospodařila,
že vypsala jsem z Tvých rad jen málo,
že jsem jich dbát měla mnohem víc.
Mám strach (přestože jsem se snažila),
že nedokážu sama už nic.
Autor *Mia*, 24.06.2005
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí