Kouřové signály do kouřem se dusícího davu vysílané?

Kouřové signály do kouřem se dusícího davu vysílané?

Anotace: Tak to je ta noční. Kvalita tomu nejspíš odpovídá :-). Bude tu jen chvilu.. Jo a neber to nějak moc osobně, je to prostě slovotok ;-).

Chtělas báseň, máš ji mít
bys viděla, že nejsem žid ;)
Kouknu se Ti do očí,
hlava se mi zatočí
a uvnitř něco přeskočí.
Hledám Tvoje slova,
co čtu si zas a znova.
A skládám z nich ta moje

Slova

trpká jako zkyslá vína
nasládlá jak medovina

Slova

polapila moji duši
a i když jsem to od začátku tušil,
nebráním se.
Uzamkni mi oči, uši, ústa
a říkej, abych ještě chvíli zůstal.

Slova

to je to, co si posíláme.
Shluky písmen v obálkách.
A já začínám mít strach,
že slova jsou to jediné, co máme.
Autor Mallerick, 30.01.2008
Přečteno 299x
Tipy 4
Poslední tipující: blue, lalej
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že máme i víc než jen slova...moc pekna

17.12.2008 14:31:00 | Agniezka

pěkné (až na toho žida) :)

31.01.2008 02:31:00 | blue

Moc pěkný slovotok .. Řekla bych ten nejhezčí :)

30.01.2008 22:27:00 | lalej

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí