Přátelství

Přátelství

Anotace: O pravém přátelství

Sbírka: prabásně

Přátelství znamená rozumět druhému,
přátelství znamená podat pomocnou ruku,
přátelství bojuje proti světu celému,
přátelství zabrání zoufalému breku.

V přátelství mluv vždy jen pravdu.
Přátelství a láska je podobný cit,
přátelství ani láska nevydrží zradu,
v přátelství je láskyplný klid.

Přátelství znamená klidně žít,
přátelství ale to pravé,ber vážně,
přátelství znamená přítele v srdci mít,
do pravého přátelství nemíchej nikdy vášně.
Autor Bejby, 24.06.2005
Přečteno 2870x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (25x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí