.....bez názvu....

.....bez názvu....

Anotace: ....

procházíme se
krajinou zlomených srdcí
...

za ruku se držíme
se smrtí...
.
.
objímáme se
pro teplo
...

jak je tohle všechno tragické
.
třeba to vaše chování
tak krutě
nelidské
.
.
pláčou nádherný
černý vrby....

..
a vlastně všichni
a všechno..
.
.
kolem nás je tak pochmurně...

zapaluješ svou
už jedinou
poslední lásku
.
.

necháváš jí ohořet
do morku kostí...
.
tak nečestně
...
Autor LisSe, 30.01.2008
Přečteno 262x
Tipy 15
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, už ne pernikova princezna, Marteline, Erion Fate, Naracca, B.a.r.b.a.r, 0-0, rolon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné obraty!

31.01.2008 23:30:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí