Smrt laně

Smrt laně

Anotace: Prosím komentujte

Z bublavého potůčku
pije půvabná laň.
Prosím, zapomeň naň.

Štěstí, touha.
To láska pouhá.
Bušení srdce,
zpocené ruce.
Smích, tanec,
svit měsíce v úplňku.
Statisíce polibků.

Brzy ráno krutá zrada,
opona divadla padá.
Pláč, křik, tiché vzlyky.
Urážky, pohrdání, krutá tvář.
Prásknutí dveří,
nešťastné slzy.

Z potůčku vyschlé koryto,
smrt půvabné laně.
Puklo srdce panně.
Autor Liondande, 30.01.2008
Přečteno 356x
Tipy 2
Poslední tipující: Antionette
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

. . . nemyslím,že otrocky rytmické řazení rýmů básni prozpívá . . .

30.01.2008 17:11:00 | rolon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí