Seniorka

Seniorka

Anotace: Zpestření života pomocí internetu....

Seniorka

Jsem tady...sedím u PC a hladím klávesnici.
Kus světa objímám deseti prsty.
Co nick, to příběh...
Nicků mám bezpočet -
ale paměť mě zrazuje.
Už nevím, co včera jsem psala -
a s kým že jsem si to vlastně povídala?
A hlavně o čem?
Co jsem si to zase vymyslela?
Byla jsem vysoká modrooká mladá děva?
Nebo pohledný milionář bez závazků...?
Teď abych si dalšího nicka zřídila...
Nesmím se zkompromitovat při dalším setkání!
Zástupy nicků mě i ve snu prohání...
V mladých mých letech jen psací stroje byly...
Napsalo se potřebné -
a kopie se založily.
Autor Theara, 24.06.2005
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Laškování na netu....krásně vystižné.

30.04.2007 08:40:00 | rozymera

jen bych chtěla říct, že nicky jsou částí naší, ale je to opravdu to po če prahneš ve své duši? ;)

22.04.2007 13:46:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí