Omyl

Omyl

Anotace: ...

Měsíc je opět u konce
v kapse jenom prach.
Že nebude za co žít
obchází mě strach.

Konto trošku oživit
to asi bude třeba.
Na kaviár uvyklý
suchý nejím chleba.

Do banky se mrknu
v hlavě nápad zrál.
Černou fusekli upravil
a na hlavu si ji vzal.

Na dráhu zločinu vtažen
ozbrojen zbraní hrozivou.
Synkovi podíl z lupu slíbím
půjčil mi pistoli plastovou.

Vidinou bohatství opojen
bez rozmyslu ulicí kráčím.
Na život v přepychu myslím
cestu sotva vnímat stačím.

Chůzí dalekou pak znaven
říkám si že dál už nejdu.
Spoustou reklam zmatený
tak do prvních dveří vejdu.

Nápis z poloviny osvětlen
slovo ,,banka“ září tam.
Ostrahu nikde nevidím
šanci na úspěch mám.

Po vzoru lupičů filmových
hrdě jsem dovnitř šel.
Zařval ,,všichni ani hnout“
a celý trezor vybrat chtěl.

Místo aby na zem lehli
zaměstnanci se smějí.
Na nešikovnost mou
teď sborem ódu pějí.

Jen o kousek dál jít
více štěstí bych měl.
Spermobanku prý
já vůl vykrást chtěl…
Autor Modrý Adept, 30.01.2008
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: klaris.mertlice, hanele m., Hančí, pavlis, Majdi, takova
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tadle mě pobavila - ale s těma gramatickýma rýmama na tom trvám :o)

15.04.2008 20:25:00 | hanele m.

Ahojík Adeptíku,jj jsem zpět :-))Moc pozdravuj Mirku...

29.02.2008 12:53:00 | Kett

I ty jeden..povedená..pozdravuj.

22.02.2008 12:00:00 | Hančí

na Tebe je spoleh....vždycky pobavíš...:-)))

31.01.2008 22:31:00 | Majdi

Tak jsem se konečně pobavila.

31.01.2008 21:24:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí