Bohémský Alinče

Bohémský Alinče

Anotace: Nikdy nezapomenu. Teď už jsi jen zkažený od marihuany od marihuáány...

Proč jsi tak daleko?
Proč tu jsem?
Stejně se nesplní nikdy můj sen.

Nejsi to TY, jsi někdo jiný,
ale když jsi byl, bylo to skvělý.

Už se s Tebou musím rozloučit
a to navždy, že jiskra přeskočí
prosím TĚ nelži!

A buď, protože už jsi.
A měj, protože už máš SVOJÍ TVÁŘ.
A ber, protože už bereš.
Dej si, vždyť na život sereš!

Zelený list.
Potom číst.
Obracíš list
Zapomínáš.
Už jsi zapomněl?
Co jsi chtěl říct.

Máš mozkožrouta.
Necháváš ho stále žít.

Dej mu sílu, už dáváš.
Buď opojen, protože teď jsi.
Buď spokojen, protože teď jsi.

Doufej, ale TY už doufáš.
A každý den, jedno zrnko opojení
Uvádí TĚ do zapomnění.

Žij, protože už žiješ.
Jak?
Vzpomeň si jendou.
Vzpomeň si víckrát.
Jak si žil před tím
a neslibuj zatím.

Než být bez mozku,
budeš za trosku.
Tak vzpomínej a mysli,
protože život utíká
a není čas na nesmysli.
Autor Asunta, 24.06.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí