Proti všem

Proti všem

Anotace: Lidská zášť, závist, zloba, nenávist ničí sny a život jinak tak krásný.To je škoda...

Láska, smysl života, moc a peníze
sny i touhy mé velké vize
lámou kola lidské zášti
skryté v posedu a nevinném plášti.
Závist člověka, zášť lidí, nenávist všech
staví se jak zeď v mých snech.
Mínění ostatních nasadí nám pouta
bijí nás holí a ženou do kouta.
Sami proti lidem,
srdce naše proti všem,
bortí naše sny s ledovým klidem,
ale svět bez zášti zůstává snem.

Závist a tvrdé srdce lidí
trhá ruce a srdce od sebe.
Hledí stranou, ale vidí,
že berou nám cestu do nebe.
Nechte mě! Nechte mě mé sny snít
a tu s kterou toužím žít.
Stavte se mi do cesty
a snášejte jen neštěstí.
Nezbiji vás ani nezničím,
v očích dějin vás pohaním
v písmu světa znetvořím,
a vše to do něj vykřičím.
Budete žít na věky věků
pošpiněni písmem bez útěků,
proto jděte mi stranou
nebo mi nedáte na vybranou.
Autor Prousan77, 30.01.2008
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: sarycek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí