Všichni už teď víme

Všichni už teď víme

Anotace: Jde o přežití?Jemné upozornění.

Všichni už teď víme

Co platno je že víme - že já vím
když mlčky jdem zdá se to jak sen
a chceme jenom přežít nechce se to věřit

Co platno,že já vím
že přijde den a nebude už vody k pití
já nyní má vody dost
pro život můj

po mne ať žízní mrou ty děti našich dětí
já jsem tu jako host

co zdědil jsem užívám ku svému žití!

Co platno,že já vím
že přijde den a nebude už kyslík dýchání

pro mne je stále vzduchu dost
pro život můj

pro mne ať dusí se a mrou ty děti našich dětí
já jsem tu jako host
a chci si užít žití

proč nyní starat se či držet pokání!

Co platno,že já vím
že přijde den a nebude už jídla pro všechny

pro mne je stále jídla dost
pro život můj

ty děti našich dětí po mně ať mrou a hladoví
já jsem tu jako host
a chci si řádně užít žití

proč nyní starat se co bude - Bůh to ví!

Co platno,že já vím
že přijde den kdy válka všechny lidi pohltí
to já už tady nebudu a rozplynu se jako dým

co sobectví já zdědil předávám zase dál
jak lidstva prokletí!

Po mne ať vraždí se jak se lidé vraždí odjakživa
hlavně že moc drží se a život s bohatstvím mi
splývá!

Co platno je,že mi to všichni víme
že jednou přijde den………….
vždyť přece žijem si a občas burácíme
ti druzí ať se za nás lopotí a mrou
hesla halasně hlásáme a o ideách si sníme
s mocnými kýváme a ti nás k smrti dřou!!

Co hlavní je,že už teď všichni víme
že přijde brzy den

kdy snít už přestanem
k žití se sjednotíme!!!

1980
Autor Rebelek, 31.01.2008
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí