STESK

STESK

Anotace: Pro ty co tu byli...

Dlouho být mimo tento svět,
začne se váms týskat.
Člověk doufal, že vám bude chybět,
ale vy museli jste zklamat.
Mě se však po vás stýskalo,
po vašich básní, po vašem psaní.
Na lepší časy se blýskalo,
říkala mi jedna paní.

Mladá paní do mě naděje vkládala,
i ona mě však zklamala.
Nikdo jste si nevšiml,
že já jsem tu nebyla.
Neptám se proč, já odpověď znám,
jste jenom lidé, a víc už od vás nečekám
Autor Kirsten, 31.01.2008
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hledal ale nenašel nevadí aspoň že ses ozval jsem ráda:) děkuji

04.02.2008 09:41:00 | Kirsten

Hledal jsem Tě...

31.01.2008 14:05:00 | Bíša

jaká bolest.. neboj se víc udeřit do strun.. pak to bude líp slyšet

31.01.2008 12:21:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí