Nenávist až za hrob

Nenávist až za hrob

Anotace: !

Dušičko, cítíš, jak mé srdce šílí?
Tuší, že se v parodii o pekle tak mýlí.
Tuší, že se ve štěstí nikdy nezmění
Ubohé a bezbřehé vílí kvílení.

Dušičko, cítíš,
Jak tě nenávidím?
Nenávist tak prudká,
Skoro se až stydím,
Když Tvým očím lžu
O peklu a podvodech,
Když kráčím a utíkám,
Dolů, dolů po schodech.

Dušičko, buď se mnou,
Tak dávno jsem zemřela,
Teď cítím, že mrtva dál vstupuji Ti do těla.

Dušičko mne miluj,
I když mne tak nenávidíš,
Teď jsme oba mrtví
A jsme spolu,
Tak to vidíš.

Dušičko, já Tě už nechci,
Dostaneš teď tvrdou lekci,
V satanově náručí,
V jeho něžném područí
Navždycky se budeš smažit –
Já dál se budu mile tvářit.
Autor Ammazonic, 31.01.2008
Přečteno 271x
Tipy 10
Poslední tipující: Azazen, el viento, Likynka, excited, Bíša, simsa, Petbab, Martinecka23
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč vlastně ta nenávist?

01.02.2008 08:51:00 | excited

tvrdá lekce v podobě básně.. to je dokonalé

31.01.2008 12:08:00 | Petbab

čí duše se v pekle nesmaží? .o) pěkně napsané

31.01.2008 10:54:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí