& není tu žádná naléhavost…

& není tu žádná naléhavost…

Anotace: Tak do třetice všeho dobrého či zlého:)..završuji tímto (snad) sérii bezútěštných..PS:Tahle je dva roky stará, Lukáši:)..to jsem tě ještě neznala;)

Permanentní kocovina života
ne nepodobná smrti

Tolik bezbolestná vyprahlost

Osvobozena všeho kontextu
pakliže se tady ještě dá hovořit o svobodě

Odvíjí se přede mnou jak na filmovém pásu
v hloučcích
Hluční & hladoví
tolik hluční & tolik hladoví –

/Není kam jít
Není proč hledat cíl/

Už ani ta láska & roznícenost z ní
mi nevydrží než den

Z očí mi čučí duše v celý svý nahotě
Potkávám…
Skoro se srážíme
nepovšimnuté –
Obrnila se proti duším černými brýlemi
Není přece v práci
moje psycholožka –

Zkusím se přivinout ke svý milence apatii
& dát jí pusu – jako to děláte vy

"Nemáte drobný?"
Mám drobný.
Problém.

& když mi bude nejhůř, můžu jít ještě na pivo -

. . .
Jen tak bloumat po městě
& nikoho nepotkat

Jen tak bloumat po městě s perem v ruce
& nic nenapsat –
Autor Andrea Vatulíková, 31.01.2008
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí