Krásné ráno

Krásné ráno

Anotace: Abyste si nemysleli, že jsem pouze morbidní... Tu přidávám pouze jednu hloupou hříčku, která je docela veselá :-P

Krásné ráno!

Přeji ti ráno krásné
Dnes začíná nový den
Slunko je venku jasné
Já přetrhnu ti tvůj sen

Pootevři svoje očka
Prokoukni na tento svět
Protáhni se jako kočka
Teď napadá mě jen pár vět

„Dobré ráno, miláčku!
Jakpak si se dneska vyspal?“J
Autor Želwice, 31.01.2008
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí