Pomstím se

Pomstím se

Anotace: +++

Ve stínu krypty tiše lkám.
Jen já a stín můj o sobě sám.
Luna vkrádá se škvírou ve dveřích.
Venku taje padlý sníh.
Černí andělé bědují,
nad troskou mou.
Lidé pro ti mne se křižují
a zaříkavají svou motlitbou.
Andělé propastí mne litují.
již brzy mi smrtelníci hlavu od těla oddělí
a kůlem srdce probodnou.
Ubožáci - mají mě za krvelačnou bestií,
v rakvi mě uvěznili hostií!

Však já se ještě pomstím!
Tvé krve se zmocním!
Autor Certain Expiry, 31.01.2008
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí