PROTIBOŽSTVÍ?

PROTIBOŽSTVÍ?

Anotace: nic proti NĚMU nemám,tak ať si je

Bohové zalezli
za brány jsoucna
Brání si soukromí
ve jménu vroucna
Jeden Bůh
druhý Bůh
kolik jich bude?
Berlička bezvěrcům
pak jich jen přibude
Nechlastej,nesmilni
chovej se slušně
za to ti slibuji
všeljaký šušně
Nepokraď,nepober
nechej to chudým
ty sám jsi věřícím
zůstaň si chudým
Udělej bububu
dej si sám na hubu
a já ti odpustím
tu tvoji ostudu
Něco jsi udělal
pro blaho lidu
mi se to nelíbí
modli se k Bohu
Učiňž-si pokání
za svoje hříchy
já se ti nesměju
jsou za to prachy
Prach jsi
v prach se obrátíš
radost mám za tebe
když se mi navrátíš
Zhřešil jsi za lidi
dobře ti tak
já ti pak odpustím
povolím klak.
Nemoci,bezmocnost
vyřeším za tebe
vezmu si věci tvé
vezmu je do nebe
Věříš jen v sebesám
nevzhlížíš k nebesám
potom se nerouhej
nejsi-li Satan sám
Satane,Satane
milý brachu
nechej mi na světě
aspoň chasu
Ovečky počítám
stále mi chybí
lidé si umíraj
vděčnost jim chybí
Jsem-li Bůh,krucifix
musím to znát
jsem-li sám,nebo ne
musím se ptát
Dalšího Boha mám?
Nebo jsem jenom sám?
Není jich nějak moc
na malém nebi
nikdo je neviděl
tak ani neví
Bohové pospolu ovládli svět
už jich je pět

Co Bůh spojil
nerozpojuj
Z masakrů stavějí kříže
ve jménu Alláha
nejsou si blíže
A proto mrtvoly
ve jménu Krista
dojdou si do cíle
Smrt si je jistá
NEZABIJEŠ
Autor WAYWARD, 31.01.2008
Přečteno 295x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, monterka, takova, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myslím si, že BOH je. A je to pravda. Je koľko dôkazov...a je krásne, keď idem spať a pomodlím sa k Bohu a on mi vždy pomôže a ja som si potom viacej istá životom...k Bohu si len treba násjť cestu...a čo sa týka tejto básni, je nádherná...

13.02.2009 21:11:00 | Mišiačik

Nemám nic proti Bohu, proti bohům, proti Alláhovi a hinduističtí bohové jsou mi dokonce sympatičtí:-)
Mám jenom NĚCO proti církvi:-)a mám hodně PRO tuto báseň:-)

17.06.2008 19:57:00 | monterka

taky proti němu nic nemám,ale,,,,i vím proč se všechno děje tak,jak se děje,ale,,,,,,stejně když je mi ouvej říkám si,,proč zrovna já,která se snaží žít podle morálních kodexů? Věřím i nevěří,nevěřím,chci věřit,že je něco mezi nebem a zemí.Dost zmatené viď?

12.02.2008 09:54:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí