BYLAPANNA BYLA

BYLAPANNA BYLA

Anotace: omlouvám se plnoštíhlým

Boky daleko odtěla
tak tam nalehko ležela

kypící ňadra zezhora
dolů se táhnou potěle
líčka ji rudnou takskvěle

stehniska kypí měkkostí
zadek ji zplíhá bezkostí

svalnaté ručky zesádla
uši má krásné jakmadla

vlasy ji třpytí mastnotou
bradavky tuhnou laskotou

chvějivé cuky potají
faldy ji pěkně rozhrají

podbříšek plnývzduchu
dlouho nebylas navzduchu

nádherný knírek podnosem
poznám vždy tělo to svýmnosem

uvízla ruka vefaldech
zkusme to zase nazádech

široká ústa votvoru
připomínají mi potvoru

vesele funí pomáhá
tělo se třese namáhá

postele vržou vydrží?
ona už ale nedrží

konec je slasti jetoout
bude ji třeba dofouknout

nebo VYPUSTIT
Autor WAYWARD, 31.01.2008
Přečteno 450x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Mišiačik, takova, pavlis, Terakota, Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak toto je super:-)táto báseň sa ti vydarila...POKLONA.

13.02.2009 21:30:00 | Mišiačik

moderní věstonická venuše?

31.01.2008 20:08:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí