Šťastnou cestu

Šťastnou cestu

Anotace: pro mého dědu

Šumí lesy, šumí bor,
mrak temný kolem mne.
V lese teče voda z hor,
proč nemůže býti věčného poledne?

Potom čas by se zastavil,
my navždy spolu zůstali.
Však někdo mocnější tento svět postavil,
a tak teď krušné časy nastaly.

Odešel, kamsi do neznáma,
člověk námi milován
již neposedí tady s náma.
Do rukou jiných byl odevzdán.

Až skane slza po skráni Vaší,
vzpomeňte na chvíle s ním prožité.
Teď pro něj je to snažší,
žití na tomto světě - tak složité.

Proudy vína a věčný klid,
jednou, dříve či později, opět se sejdeme,
tak teď v míru nechme ho odejít.
S úsměvem na rtech šťastnou cestu popřejme.
- ŠŤASTNOU CESTU DĚDO -
Autor vox animi, 31.01.2008
Přečteno 387x
Tipy 2
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je smutný...:´-(

06.02.2008 20:35:00 | Vitae

Tak jako já...

31.01.2008 19:28:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí