Rychlost

Rychlost

Anotace: Moje básnická prvotina

Proč život rychle utíká

já chci přibrzdit!

každá se jen svlíká

a nechci je urazit...

nikdo se nebude ptát

na jejich názory

umí ostatní jen srát

a ubírají nám prostory...

Děvky zabírají místo

zase tam stojím

vlastní jen hnízdo

proti všemu se brojím.

Ať zmizí z našeho světa

a živí se něčím jiným

bude po nich veta

a zasypeme je kvítím!!!
Autor Marri, 17.09.2004
Přečteno 683x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí