Nová

Nová

Anotace: ...

Lavina unylých volání
do hlavy vola line se
a vůl
slova nesnese

Krvavé výkřiky naráží
do vrat srdce
krkavce
mrtvé krkavčí srdce okoralo
zraněné krkavče dokrákoralo

Krkavec vůl či člověk snad
slova jsou zbraně a ničí
surově syčí sám smutný had
sám
syčí

Bílá zeď a na ní bod
Venku hrají Venku hrají
Venku bubny pochodují
Bílá zeď a na ní bod

Z bodu ven
teče jen
černá barva
a v ní sen
Buben bum
Buben bum
Krok sun krok
Venku hrají
pochodují
Bílá zeď a na ní bod

A sny sladké jako med
snášejí se na parket
ze zdi stéká černý mok
a já se vznáším
Krok sun krok

Venku hrají píseň mojí
až tu pravdu vybubnují
vyzpívají těch pár vět
a med slepí celý svět
až vůl slova unese
mrtvé ptáče pohne se
černá zmizí z bílé zdí
nápis stůj se změní v jdi
tak já půjdu s budny dál
krok sun krok sun a tak dál
Autor Vik, 31.01.2008
Přečteno 355x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím V tomto smutek.

26.11.2023 18:32:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí