Škrt přes oblohu...

Škrt přes oblohu...

Anotace: Byla jsem svědkem...

Škrt přes oblohu…

Před mýma očima,
vzniká, jako boží rukou,
jasná, bílá přímka na nebi,
jako by,
odnikud začíná,
letounem stříbrným končí,
jen ticho velebí tu krásu…

Aero mizí,
přesto nádhera trvá dále,
čára se pozvolna rozplývá,
až nyní dolehlo,
hřmot zaskočí,
když sceluje se rozpůlené nebe,
a zvuk pokouší se dohnat svého stvořitele...
Autor Krtica, 24.06.2005
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí