Míra času

Míra času

Anotace: ...

Kostelní zvony znějí v dáli,
pod věží jsme se líbávali.
Však dnešní zvony smutek značí,
kroky tvé světem samy kráčí.
Život tvůj - samota a bída,
čas proměn - bílá černou střídá.
V lásce býváme občas sami,
jen tvá duše jen nad hvězdami.
Září svým světlem do mých dnů,
a vede mě, ať prohlédnu.
Autor Inge, 31.01.2008
Přečteno 308x
Tipy 7
Poslední tipující: denebrin, Mania, Psavec, Bíša, Jesus, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí