Půjdu za tebou

Půjdu za tebou

Anotace: může to znít jako vyznání,ale kdo se nezamiloval někdy do svého přítele,přítelkyně?...ale také to může vyznít jako věrnost,co dokážeme pro přátele udělat a co k nim cítíme...

Minulost za mnou,
a budoucnost před sebou,
tam kde hvězdy spadnou,
půjdu za tebou.

Tam,kde slunce prosvítá,
přes krajinu stromů,
tam úsměv mě vítá,
jak hrající barvy domů.

Já půjdu za tebou,
všude tam,kde budeš stát,
a mraky půjdou se mnou,
když si to budeš přát.

Kam se podíváš,
tam budu já,
s otevřenou náručí.
Pak už chci být jenom tvá,
když mi to srdce poručí.

Z tvých očí padám do kolenou,
tvoje dlaň mi ruce svírá,
tak kde jsi,půjdu tam za tebou,
tam,kde měsíc se dívá.

Hledám tě,
po celém světě,
tak kdy mi odpovíš.
Říkám to jen v jedné větě,
víc už se nedozvíš...
Autor Izzik, 31.01.2008
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: Linda Etschyick
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu krásné...připomíná mi to mě...
básnička má své kouzlo...
děkuji, že jsem si ji mohla přečíst...
Linda

01.02.2008 16:29:00 | Linda Etschyick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí