Plynutí

Plynutí

Anotace: Vymyšleno v hodině gynekologie :o)

Čas plyne jako voda;

Sedím ve škole a mlčím

Používám rozlišná slova

Nemůžu se pohnout a brečím.

Chci naplno žít;

ležet na louce plné květů

nenechat se bít

prožívat spoustu pádů a vzletů.

Projít trnitou cestou

neohlížet se zpět

proběhnout poslední metou

nevznítit v sobě pouze hněv.

Zloba, uzavřená v srdci

nachází se stále níž

poslouchat samí kecy

nechce se mi dále víc.

Uzavřít svoji duši jen

a okovat ji železem.

Autor Marri, 17.09.2004
Přečteno 632x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí