Narozeninová

Narozeninová

Anotace: ...pro Matyho :-D

Mrká na mě kalendář
co se mi snaží říct?
Proč v náznacích tápu
a nerozumím číslicím?
Aha!
Tak takhle to je
významný den
prvního února
měla bych se stydět,
že jsem to potřebovala
- připomenout
od toho hloupého papíru
s číslicemi

Dneska máš přeci narozky,
dneškem končí éra
- náct
dneškem začíná
tajemství čísla dva
tak tedy
ať s tou dvojkou nikdy nejsi
sám
ať nezapomeneš, že ráda tě
mám
ať netrápí tě nikdo
víc
jenom to dobré a špatného
nic

To ti přeju z hloubi duše
rozpolcené
srdcem, které je ti
otevřené
Autor jitaaa, 01.02.2008
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, jesterka, 0-0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí