Věneček

Věneček

Anotace: O nevinnosti

Příznakem dětství je,
je - li snad dětsví nemocí -
ta hloupá naděje
dobro vždy zlem přemoci

A hrát si s čímkoli
umět si představit
- nepsat úkoly!
že můžu čím chci být

Příznakem dětí, domnívám se
je ryzí čistota duše
já často usmívám se,
když odpovídají mi suše

Když neznáme odpověď
čas povídat si nemáme
kdy přiznat si, než právě teď
odpověď? že ji neznáme

A mně už unavuje věru
náš chytrý, dospělý svět
ten potýká se v šeru
kde barev nevidět

Můj věněček z kopretin
Vratťe mi, kde je?
Už nechci rozumu stín
Chci svět, jaký je

A proč je duha vlastně barevná?
Autor SophieGreen, 01.02.2008
Přečteno 289x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Maro Deives, Equus przewalski, Petbab, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je chytrý leda v tom, že to umí předstírat.. kamufláž nemá nárok na první příčky

01.02.2008 17:45:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí