Tanečník...

Tanečník...

Anotace: (1.2.2008)...Verče na přání...Verčo, předem se Ti omlouvám...nevím, zda se Ti to bude líbit...:-)

Anakin stále Ti na mysli leží,
svět kolem utíká, čas líně běží.
Jakýsi Tanečník, zjevil se,
zasáhl tancem svým Tvé srdce.

Nevíš, zda máš-li mu odolat,
být-li s ním, nebo jen "sama"?
Nevím, však myslím, že má Tě rád.
Lépe ho poznej. V nejhorším svážem ho řetězama.

Třeba i do Tvé mysli nakonec vpadne,
pěknej "románek" by z toho třeba vznik.
Tak jak u Tebe dopadne
ten hodnej a hezkej Tanečník?
Autor B.a.r.b.a.r, 01.02.2008
Přečteno 333x
Tipy 6
Poslední tipující: LisSe, kucky, Adrianne Nesser, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí